Habbes Blogs

Jaja, binnenkort is het weer Vaderdag en dan worden alle stoere pappa’s eens flink in het zonnetje gezet. Na een heel jaar hard werken om alle schoolspullen, leuke reisjes, voedsel en dergelijke te betalen is de dag hier dat hij eens wat waardering krijgt. Nu komt weer die grote vraag, wat kan ik dit jaar doen om papa blij de maken?? Gelukkig heeft Habbes Borduurstudio hier het antwoord op met weer een blog over Vaderdag!

De belangrijkste dag, naast jouw verjaardag natuurlijk, is Moederdag! De dag dat mama eens lekker in het zonnetje wordt gezet voor al haar harde zorgen van het afgelopen jaar over jou. Maar hoe kun jij nou mama eens goed verrassen? Tijd voor een inspirationele blog van Habbes. Zo krijg je hier cadeau tips, gedicht hulp, een bestemming om naartoe te gaan en kooktips. In deze blog zal Habbes speciaal voor jou de perfecte Moederdag beschrijven!

Even een lekker dagje uit naar het strand, wie wil dat nou niet? Natuurlijk gaat er dan ook een strandtas mee! In alle haast om niks van het mooie weer te missen worden er weleens dingetjes vergeten. Dus vergeet nu bijvoorbeeld nooit de zonnebrand meer dankzij Habbes! Maar wat is nou eigenlijk handig om allemaal mee te nemen? Habbes zet het voor u op een rijtje. Habbes Borduurstudio heeft voor u eens goed gegoogeld naar

Hoe gaat een bestelling bij Habbes eigenlijk in werking? Kom er nu achter in deze nieuwe blog met infographic! Infographic bestellen Habbes

Hoera! Er is weer een nieuw kindje bij in de familie of een vriendin is eindelijk bevallen. Nu is er wel één probleempje: Wat voor cadeau moet u nou geven? Een geschikt cadeau vinden kan nog een hele opgave zijn.  Gelukkig is Habbes Borduurstudio er met de 10 kraamcadeau tips!

Habbes Borduurstudio is er voor u op uit gegaan om te kijken naar wat de goede