Logo op uw kwaliteitskleding

U kunt bij Habbes Borduurstudio uw eigen nieuwe bedrijfskleding laten borduren met logo. Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw personeel er netjes bij loopt en ook meteen reclame maakt. Dit kan beide heel gemakkelijk. Er is de mogelijkheid uw eigen kleding af te leveren en/of is er de mogelijkheid dat Habbes Borduurstudio kleding voor u zoekt, bestelt en borduurt! Dan hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Dankzij onze leveranciers leveren kunnen wij u de beste kwaliteit bedrijfskleding aanbieden.

De beste prijs voor u

Aangezien ieder logo anders is, is er ook voor iedere een andere prijs. Bij Habbes Borduurstudio betaald u eenmalig €25,- (excl. BTW) om uw logo te laten omzetten. Als het beeldmerk is omgezet betaald u de volgende keren alleen nog voor het borduren van het beeldmerk op het artikel. De prijs van het borduren is afhankelijk van de grote en het aantal steken waarin het logo geborduurd moet worden.

Hoe gaat een bestelling in zijn werk?

U kunt contact met ons opnemen via de mail. In de mail geeft u uw bedrijfsgegevens, het artikel waarop iets geborduurd moet worden en hoe groot het geborduurd moet worden (in cm) . U heeft de mogelijkheid zelf een artikel aan te leveren* of u laat het geheel door Habbes Borduurstudio verzorgen. In de bijlage stuurt u ons uw logo in een BMP, JPG of EPS bestand. Aan de hand van uw gegeven informatie geven wij u een gratis advies over het borduursel en sturen wij u een offerte toe.

Wij kunnen u garanderen dat u de kwaliteit krijgt van Habbes Borduurstudio en dat uw beeldmerk er representatief uitziet.

Tekstueel logo of bedrijfsnaam borduren

Als u een tekstueel logo heeft of u alleen uw bedrijfsnaam ergens op wil laten borduren is dit natuurlijk ook mogelijk. Hier wordt op een andere manier de prijs bepaald. Ook hier moet u contact via de mail met ons opnemen.

*U kunt uw eigen producten leveren om te borduren, wel is dit geheel op eigen risico. Voor meer informatie zie algemene voorwaarden.

Portfolio Habbes Borduurstudio