Over Habbes

Habbes Borduurstudio is er voor al uw machinaal borduurwerk.Borduur garen

Wij verkopen voornamelijk babyartikelen, badtextiel en huistextiel met geborduurde namen, korte teksten of logo’s. Daarom kunt u ook voor bedrijfskleding bij ons terecht. Wij borduren zonder moeite uw logo of tekst op de kleding. Daarnaast is het bij Habbes Borduurstudio mogelijk uw eigen producten aan te leveren die geborduurd kunnen worden. Dit is wel geheel op eigen risico, aangezien het borduren gebeurt door een machine, kan er wel eens iets mis gaan.

 

Doordat wij een lokaal gelegen bedrijf zijn in Zegveld (gemeente Woerden) kunnen wij u snel van dienst zijn. Habbes Borduurstudio staat bekend om haar kwaliteitsproductie, goede service, scherpe prijzen en snelle leveringen.

Ontstaan van Habbes Borduurstudio

Habbes Borduurstudio is een klein lokaal gelegen familiebedrijf dat is opgericht in februari 2014.
De jonge ondernemer Arjan Habben Jansen kreeg de kans, buiten zijn opleiding, het BIZZ-Talent programma te volgen.

Dit is een cursus die jonge gemotiveerde MBO-studenten leert een bedrijf op te starten binnen 8 maanden. Ondanks dat Arjan Habben Jansen te jong was voor de cursus, gaf hij niet op en werd toegelaten tot de cursus. In deze 8 maanden leerde Arjan de inhoudelijke basis van het ondernemerschap en ging hij aan de slag met een eigen onderneming die past bij zijn persoonlijke ambitie en passie. Gedurende de cursus worden er ook nog kleine wedstrijden georganiseerd, zodat er aan het einde van de cursus een BIZZ-Talent ondernemer van het jaar kan worden benoemd.

Arjan Habben Jansen eigenaar Habbes borduurstudio

Arjan Habben Jansen – eigenaar Habbes Borduurstudio

Helaas wist Arjan niet wat voor bedrijf hij wilde starten. Toen kwam zijn moeder, Henriëtte Habben Jansen, in beeld. De moeder van Arjan was al veel in de weer met naald en draad en stelde voor om samen een borduurstudio op te richten. Zo doet Arjan de administratie, klantenservice, logo’s omzetten en de marketing. Zijn moeder houdt zich voornamelijk met het borduren bezig. Na maanden werken en uitdenken werd op
11 februari 2014 Habbes Borduurstudio officieel opgericht.

Naast het opstarten van een bedrijf, heeft Arjan ook nog op 10 juni 2014 zijn medecursisten weten te verslaan en werd hij de BIZZ-Talent ondernemer van het jaar 2014!

 

Meer informatie over de overwinning kunt u hier vinden.
Meer informatie over het BIZZ-talent programma kunt u hier vinden.